Monday, September 29, 2014

Monday set: Camo Fall

Military Camo Michael Kors Yoins Choies



Military style has never been out of fashion. Since 40s of last century, when army jackets and dark green wool coats have become the must-have of every patriotic fashionista, military style changed year by year, but never left the runway, appearing time to time in designer's collections. 

Year 2014 is remarkable not only for Olympic games, but for lingering crisis in Europe, so the interest to army fashion raised again, and today's girl can relax and stop saving money for Manolos. Instead she can grab boyfriend's pair of Martens and be that trendy. Well, crisis will somehow over, Martens will come back to their owner and we could dream about fairy shoes again, but now I propose still not forget about feminity and even at the peak of Military styling mix leather, camo, suede with heeled booties and cute cap.


_________________________

Сэт понедельника: осенний камуфляж

Стиль Милитари никогда вообщем-то и не выходил из моды. С тех пор, как в 40х годах прошлого века военные жакеты и пальто из темно-зеленого драпа стали must-have каждой патриотичной модницы, военный стиль лишь претерпевал некоторые изменения, но уверенно держал свои позиции, возвращаясь на подиум в коллекции того или иного дизайнера. 

Год 2014, ставший знаменательным не только благодаря Олимпиаде, но и благодаря затяжному кризису в Европе, вновь всколыхнул интерес к военной форме, и девушкам можно больше не копить на вожделенные туфельки от Маноло - теперь достаточно забрать Мартинзы у парня и быть в тренде. Впрочем, кризис когда-нибудь закончится, Мартинзы вернутся обратно к законному владельцу, а мы с легким сердцем начнем снова мечать о паре сказочных туфель, но пока я предлагаю не забывать о женственности даже в эпоху рассвета милитари, и сочетать в одном образе кожу, камуфляж, замшу, но с добавлением ботильонов на каблуке и фуражки.












SHARE:

4 comments

© My Blonde Gal | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig
UA-33172239-1